Hoera naar de tandarts

Je zult het geloven of niet maar Sabine heeft deze week de dagen afgeteld tot ze naar de tandarts mocht . Ze wilde eigenijk het liefst alleen naar binnen en dat wij buiten op haar wachtten. Maar ja die kleine smurf moet ook langzaamaan gaan wennen dus we mochten bij haar blijven kijken. Leuk, want nu kon ik ook een foto maken .

Wie ziet er nu zo vaak een meisje dat graag naar de tandarts wil. Over een maand "mag" ze weer. Nee, geen gaatjes, maar haar achterste kiezen worden geseald en haar "grotemensentanden" een beetje gepolijst. Ze zijn een beetje gelig. Ik had het idee dat dat misschien van haar onderhoudsdosis antibiotica kwam maar who knows….kan ze ook van zichzelf hebben natuurlijk. Edwin was daarna de gelukkige. De vaste klant van de familie. Laura wilde ook wel even , maar dan wel bovenop papa, wat een giller,:D benen wijd en mond open, ho maar . Ze was gelukkig wel vrij tam, dat blijft altijd afwachten met Laura .

Mijn kroon kon er ook nog opgezet worden gelukkig. Dat is toch wel een raar gevoel in je mond zoxc2xb4n vierkant stukje kies

3 gedachten over “Hoera naar de tandarts

  1. Heerlijk he als die meiden geen angst hebben voor de tandarts. Die van ons vinden het ook nog steeds leuk, zelfs nadat er bij Iris en Rianne al kiezen getrokken moesten worden, wat zeker niet pijnloos verliep. De tanden en kiezen vliegen ons overigens nu om de oren, ze zijn alle drie druk aan het wisselen, Mara erg blij dat ze er nu eindelijk ook bij hoort, bij de wiebeltandjes en natuurlijk moet elk tandje mee naar school ! Prachtig trouwens die foto’s, goed idee om je camera mee te nemen, moet ik ook maar eens doen.

  2. Zoals papa daar ligt met de kleine zo lag ik ook bij de tandarts met mijn dochtertje van 3xc2xbd en moest een vriend haar nog vasthouden omdat er twee gaatjes boven in haar gebit geseald moesten worden, daar ze nog te klein is om de gaatjes te boren en vullen. Wat een gedoe he?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.