Spalken gepast

Ook nog in het VU geweest met Sabine. Het was eigenlijk de bedoeling dat alles, de spalken en de nieuwe schalen van de reciprocator (=loopbeugels). Maar (zoals bijna altijd) dat was niet gelukt. We hebben dus de spalken gepast. Tot mijn verbazing waren het “gewone” spalken en geen FRO (floor reaction orthese)spalken. Dat bleek een foutje, worden overgegoten en ‘no problemo’.
Ook de recischalen verbaasden mij. Ze had dezelfde print uitgezocht als op de vorige, maar ipv rode schalen met bijtjes waren het nu blauwe schalen met vlinders. (wel veel leuker gelukkig en Sabine was ookblij want blauw is haar lievelingskleur) Gelukkig maar dat ze op de rest van de reci geen ‘dingen’meer heeft met die rode print. Moet nu wel weer van alles gaan regelen met de schoenmaker want die oude schoenen passen er natuurlijk niet meer overheen. En dan ook nog op zoek naar gympies voor over de spalken xc3xa9n de reci. Dat is altijd weer een crime. Maat schuit is vaak nog te smal dan. Vorige keer had ze zelf maar 23 (toen ze 4 was) moest over de spalk een schoen maat 26 en ik had gympies in maat 28 er overheen moeten kopen en die zitten nooit goed.
Gelukkig heeft ze van zichzelf superkleine voetjes. Ik denk dat ze qua lengte nog op maatje 23-24 zit. Dus dat is dan weer een voordeel.
Over twee weken worden ze afgeleverd. 8 juni moet ik de reci brengen en maadag de 13e krijgen we alles compleet (hoop ik)

2 gedachten over “Spalken gepast

  1. Dat lijkt me inderdaad een heel geregel Dinie, maar gelukkig zijn ze nog mooier geworden dan verwacht. Nick zijn voetjes zijn van de week ook nagekeken, want door zijn platvoetjes is zijn linkervoetje iets naar buitengegroeid. Ze zijn nu aan het bekijken of hij ook speciale schoenen moet e.d.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.