(On)verwachte gasten

Het was vanmorgen stil in huis. De meiden waren natuurlijk nog bij opa en oma. Ik moest evengoed op tijd op want ik had nog beloofd aan Lida dat ze appelcake zou krijgen en die moest ik nog even bakken. Lida zou om een uurtje of 10 komen. Dus ik stond om 8 uur al vrolijk te mixen. . Nog even wat hoognodige zakelijke telefoontjes gepleegd en toen kwam Lida. Gezellig even bijgebept en geklept. Capuccinootje erbij. Lekker. Het was weer heel gezellig.
(Lida zal wel erg gelukkig zijn met mijn fotokeuze. Deze is reeds eerder “aan de beurt” geweest: als poster op Sabines griezelfeest, hahaha )
Daarna gauw weer even de Rietpetitesite bijgewerkt. Helaas nog niet zover dat het geupload kon worden.
Om twee uur ging de bel. En daar stond Sven met zijn handbike en ook zijn zusje Bibianne en haar vriendinnetje Kim waren meegekomen om even bij Sabine langs te gaan. Maar ja Sabine was nog bij opa en oma. Na een tijdje gekletst te hebben bij de deur heb ik ze de weg gewezen naar opa en oma en daarvandaan belde Sabine later of Bibianne mocht blijven eten bij ons (Kim was al weer naar huis terug). Txc3xbaxc3xbarlijk. Gauw nog even boodschappen gedaan en daarna de meiden opgehaald. Sven en Bibianne kwamen met de fiets achter ons aan, want Sven bleef ook eten. Met zijn allen hebben we de spaghetti soldaat gemaakt. Sabine zat te stralen die vond het helemaal geweldig.
Ik heb ze maar wel even met de auto terug gebracht naar Akersloot. Het was heel gezellig een paar van die onverwachte eters erbij. Laura was bekaf en weer niet helemaal lekker in haar velletje vrees ik. Ze heeft de hele boel bij elkaar gekrijst voordat ik eindelijk weg kon.
Ze ligt nu lekker te slapen.
Morgen gaan we naar Eindhoven om een driewielfietsje te kijken en hopelijk te kopen. Dat scheelt enorm met de nieuwprijs! I.p.v. 2000 euro heb je er dan xc3xa9xc3xa9n voor 200 euro. Daar maak je wel even een ritje naar Noord-Brabant voor, toch? Ik hoop dat het een goed maatje is. Ik heb er wel alle vertrouwen in want het is hetzelfde merk als de fiets die ze nu heeft en waar ze nu op rijdt van Heliomare alleen dan het nieuwe model. Ik ben benieuwd!
Dus we moeten om 6 uur aan de bak met Sabine en dan om 8 uur de auto in!

Een gedachte over “(On)verwachte gasten

  1. Dat was weer een gezellige drukke dag bij jullie. Hopelijk is de driewielfiets de goede maat en kun je hem mee naar huis nemen.
    Fijn weekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.