Mag ik u even voorstellen…….

……Noamie (ja die “e” hoort er bij, ik moet alles weer overnieuw doen ) het mooiste nichtje van de wereld. Dat arme grietje is erg misselijk en spuugt zelfs gal. Ze was ook een beetje te koud en alles wordt huizenhoog gestookt in huize van Riet. Hannie ligt met hoogrode konen in bed met Naomie. Dat kleine smurfje ligt heerlijk met dubbel truitje xc3xa9n Bas zijn wollen vest onder het donzen dekbed met haar mama.
Sabine vond het geweldig. Al was haar eerste reactie gisteren: “maar eigenlijk wilde ik een neefje” . Helaas kon Naomie nog niet op schoot omdat ze te koud was. Maar van de week vast wel een keertje.
Ik ga nu het geboortekaartje laten zien of ze het zo goed vinden.
Update volgt later

5 gedachten over “Mag ik u even voorstellen…….

  1. En ja hoor, ze staan er al op, de foto’s. Wat een lief schattig neusje, mamma overigens ook, maar ja dat komt van ‘t harde werken en de verwarming waarschijnlijk. Ben benieuwd naar het geboortekaartje dat je voor ze gemaakt hebt.

  2. Hoi Hannie en Bas,
    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Naomie.Het kaartje is reeds in Westerheem gearriveerd.Erge leuke reacties van vele collega’s.Wij wensen jullie een geweldige mooie kraamtijd toe en hopen op een snel weerzien van moeder met kind op de werkplek.Groeten,al je bewoners & collega’s van woonzorgcentrum Westerheem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.