Het is mijn week niet

Echt, dit weekje kan me gestolen worden.
Hele weekend met gillende kiespijn maandag nog erger, en woensdag was ik even bang dat het weer net zo ver was, maar het lijkt nu weg te zijn.
Donderdag werd ik wakker met een geirriteerd oog. Zal wel een vuiltje zijn dacht ik nog, maar helaas. Het werd steeds beroerder. Vanmorgen toch maar naar de dokter toen de (lange) nachtrust er zeker geen goed aan heeft gedaan. Blijkt er weer een beschadiging in te zitten en deze keer heftiger dan toen Laura in mijn oog prikte .
Het was de dokter ook een raadsel. Eventueel kan het ook door te plotseling openen van heel droge ogen. En dat zou best eens kunnen kloppen. Meestal wordt ik hardhandig door Laura uit mijn slaap gerukt. Dus zou het dan (op een wat passievere manier dan) toch weer door die kleine smurf komen . Ze was erg lief. Ik heb wel 10 kusjes op de pleister gekregen.
Gelukkig doet het nu niet meer zo’n pijn. Heb toch zeker nog de halve dag flink last gehad alsof er een scherp steentje in mijn oog zat. Hopleijk is het net zo snel genezen als de vorige keer. Dat is i.i.g. weer een pluspuntje.
Heb ook weer een knoepert van een koortuitslag. Dus oppassen met knuffelen. Het is alweer erg lang geleden dat ik dat had. En vroeger had ik het bijna maandelijks. Laten we maar duimen dat dat niet terug komt.
Al met al zie ik er weer vreselijk charmant uit.

2 gedachten over “Het is mijn week niet

  1. nou nou zussie, 🙁 het zit je wel weer me he!
    moet je nou aan de oogdruppels???
    om je oog vochtig te houden. Toen Edwin het vanmiddag vertelde was ik eerst bang dat er koortsuitslag in je oog zou zitten, maar gelukkig er zit tenminste nog iets mee.

    sterkte en een knuffel van je zussie 😉

  2. Ach goshie, het zit idd niet mee he 😕 Zal er idd wel mooi uit zien die lap op je oog en je lip en dan voel je je ook nog eens beroerd. Sterkte en rust jij maar even lekker uit van het weekend 😉 Beterschap

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.