Ik ben zxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3 blij……

…….mijn kiespijn is over.
Vanmorgen heb ik zelfs heel hard gehuild van de pijn. Laura was erg onder de indruk.
Had al het hele weekend een beetje last (dacht in eerste instantie dat ik oorpijn had)
Vannacht was een drama, ik sliep pas om drie uur en werd zomaar pijnvrij wakker. Helaas….een uur later was het een constante zenuwpijn die niet meer te houden was. Gelukkig kon ik naar de tandarts om kwart voor 11. Mijn moeder had Laura meegenomen, dat werkt niet bij de tandarts. Ze moest met vader van half 10 tot half 2 naar Heliomare, maar ze moest vnl. wachten tot m’n vader klaar was. Ze zijn ook nog even bij Sabine geweest (vorige keer ook al) en dat was weer feest.
Ik was helemaal happy toen ik de verdoving eenmaal kreeg. En geloof me, ik neem die pas als er echt werk plaats vindt. Bij boren hoef ik zoiets niet. Vandaag was het bijna mijn lievelingsbehandeling
Even geen pijn wat een genot. En ze heeft drie wortelkanalen voorbereid en schoongemaakt. Flink ontstoken dus….10 maart mag ik weer. Er zit nu een noodvulling in. Wat een lucht komt er van zo’n ontsteking af.
Edwin moest vandaag naar de Endontoloog (?) om zijn wortelkanalen (die al 100 keer zijn geprobeerd schoon te krijgen) te laten reinigen. Hij heeft vanmiddag 2 en een half uur(!) onder het “mes”gelegen. Hij was helemaal verrot toen hij thuis kwam. In tegenstelling tot mij want ik was helemaal gelukkig om van de pijn verlost te zijn en ben heerlijk gaan tukken. Wat kan een mens genieten van een pijnvrij gebit. Sabine kwam thuis me een lief kaartje voor mij. Dat maakte de hele dag weer goed!
Nu ga ik ook slapen. Heerlijk zonder kloppende kies/oor/nek.
We zijn een goede klant deze keer bij onze smoelensmid.

3 gedachten over “Ik ben zxc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3xc3xb3 blij……

  1. O bah, wat zal je een pijn gehad hebben 🙁 Ik heb het ook ooit meegemaakt met een voortand 😕 Gelukkig zijn ben je weer helemaal pijnvrij nu! En Edwin heeft het trouwens ook te verduren gehad zeg…2 en een half uur!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.