Logeren

Maandag mocht Sabine logeren bij Hannie en Bas. Daar verheugde ze zich al weken op want dan gingen ze samen pizza bakken. Maar zover is het nog lang niet want we zijn eerst nog naar het strand geweest. Het was helaas niet zo mooi weer, het waaide en de zon bleef achter de wolken.
Maar de meiden hadden het toch naar hun zin.

Wat was het koud na het zwemmen in de zee!


Laura klom er steeds maar weer in en uit! Gisteren heeft ze continue handjes water op staan likken uit hetzelfde badje (gevuld met zeewater) maar toen was Hannie vergeten het fototoestel weer mee te nemen


Zo’n strandtentje is perfect, gisteren heeft ze er zelfs in geslapen en dat mag wel in de krant

Het pizzabakken was leuk. Hannie had leuke vormpjes en zelfs lettervormen.

Ze zien er heerlijk uit!


Ik eet mijn vingers er bij op


In het bubbelbad


Ik weet even niet meer hoe het kwam, Han help even!!!!

Ook zat Bas die avond toevallig te zappen en viel de blik op de handdoekenrace van Dayzers.
En wij maar fixeren op de zondag was de race al voorbij. Nou zeg, en bij Marianne Weber zie je ons heel op de achtergrond staan met de rolstoel (het laatste stukje heb ik snel opgenomen toen Hannie belde). Maar hiervoor hebben we wel 100 keer terug en stil en weer terug gespoeld. Jammer want Sabine schijnt tussen de handdoeken te hebben doorgegluurd, maar ja ik weet niet of dat opgenomen is, ik was er niet bij.

Het blijft wel een heel gehannes om met bolderkar en de twee meiden op het strand te komen.
Je komt compleet oververhit aan en dan ook nog die blikken. Als de xc3xa9xc3xa9n met een kind loopt te sjouwen en de ander met een rolstoel kijkt men heel begripvol. Maar anders wordt het als je een ogenschijnlijk “normaal” kind van 5 jaar in een bolderkar achter je voortsleept over het overvolle strand. Dan kijken ze je aan met een blik van: “Die is dom”!
En daarbij is het ook nog eens vaak zo dat alle invalidenplaatsen bij het strand na tienen ook bezet zijn (jaja er zijn er maar liefst en stuk of 15-20(heb ze nog niet geteld)) En dan moeten we naar beneden parkeren. Nu als we met zijn tweexc3xabn zijn (volwassenen dan) is er geen echt probleem dan zet ik ze af en parkeer ik beneden, maar als ik in mijn eentje zou zijn sleep ik mee een breuk de berg op en dan moet ik nog aan de zware strandklus beginnen. En met de fiets gaat echt niet.
Ze hebben nu hele mooie strandhuisjes staan, ook niet al te ver van de ingang en aan de loopplank(!). Ze zijn ca 3×3 m. met een veranda, keukentje en douche. Ik hoorde dat er nog een aantal te koop zijn, maar de prijs is een beetje hoog (50.000 euro) en dan weet ik nog niet eens het jaargeld dat betaald moet worden. Maar dit zou voor ons wel een uitkomst zijn. Dan kunnen we weer op de fiets (heerlijk) met de rolstoel er achter en straks kan Sabine dan zelf met de handbike. Hoeven we niet zoveel spullen mee te sjouwen . Alleen maar voordelen behalve de kosten dan! Moet maar eens naar informatie zoeken.

Nou ja we dwalen af. Hannie bedankt voor de logeerpartij. Sabine heeft (weer) genoten.

Een gedachte over “Logeren

  1. Nou het was zeker een hele gezellige logeerpartij,
    wat ook zo leuk is, is dat als je even naast Sabine gaat liggen, zodat ze niet alleen in slaap hoeft te vallen, ik al lig te slapen en als je ‘n half uur later je ogen open doet je in die prachtige ogen van Sabine ligt te kijken. Zij ligt dan naar mij te kijken hoe ik heerlijk lig te slapen.

    Dinie, het schuim kwam op haar gezicht toen ze met de beker in bad spatte.:D

    En lieve Sabine, dit logeerpartijtje doen we snel weer een keer over!!!! 😉 😛 😛 dikke kus, Hannie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.