K3 de wereld rond

De hele vakantie lopen we Sabine al gek te maken met “de verrassing”.

In maart hadden we al tickets gekocht voor de nieuwe show van K3.
Ze had in de tussentijd wel al een paar keer opgenoemd dat ze weer naar K3 wilde maar we hielden onze kaken stijf op elkaar.
Toen we al in de Katjeskelder waren vroegen we aan oma Jopie)die op Laura kwam passen of ze het stratenboek wilde meenemen want we waren vergeten op te zoeken op Internet hoe we in den Haag Bij het congrescentrum moesten komen. Helaas wist oma niet hoe dat er uit zag en kwam met een wegenkaart van Nederland aan.

We waren bijna te laat omdat we verkeerd waren gereden.
Thank god voor de invalidenparkeerkaart. We konden voor de deur parkeren en zo naar binnen.
In de auto hadden we Sabine het maar al verteld want ze weigerde in de auto gekatheteriseerd en verschoond te worden. Uiteindelijk alleen maar een schone luier aangedaan want de tijdnood was heel groot.
Ze kon het bijna niet geloven. “Zijn ze er echt, gaan we nu naar ze toe?”
Eenmaal in de zaal bleken er ook nog opnames gemaakt te worden.
Ook ontstond er nog commotie in de rij naast ons; daar bleek Frans Bauer te zitten met vrouw en kinderen.
Toen de show bijna begon en de lichten uitgingen wilde ze net als de vorige keer meteen weg.
Dikke tranen. Maar toen de liefdeskapiteintjes opkwamen was alles vergeten. Ze ging er volledig voor. Zingen en swingen. En de dikke buik van Kristel konden we ook heel goed bekijken. Al met al heel speciaal want Kristel is al van het begin haar “vriendin” en het kindje wordt ook nog begin januari geboren (Sabine wordt op 2 januari 6) Dat zou een leuk verjaardagscadeautje worden)
De show was in elk geval weer heel leuk gedaan door de meiden van K3.

3 gedachten over “K3 de wereld rond

  1. Wat een heerlijke vakantie is dat geweest zeg. Lisa en Sander zijn ook grote fan van K3. Lisa is helemaal weg van Karen. Sander vindt ze alledrie leuk.Ik heb nog nooit naar Dayzers gekeken maar zal mij best doen om as zondag en eventueel de volgende te kijken. Tja en huisjes voor invaliden worden bijna altijd door validen gebouwd en ontworpen. Dus aan een heleboel dingen wel gedacht maar dat je als rolstoeler misschien ook wel eens naar buiten wil via de schuifpui dat denkt men dan niet aan. Maar dat heeft zeker de pret niet gedrukt?!
    Leuke foto’s en heel mooi scherp.

  2. Hoi annelies, ook weer terug zie ik. ga binnenkort weer even rondstruinen opo de logs ben nu een inhaalslag aan het maken met mijn foto’s afdrukken voor de opa en oma’s. (sinds februari) pffffff

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.