Beugels bijgesteld, een kilometer langer …

Vandaag zijn we bij de nefroloog geweest.
Het was erg druk vond ik op Poli L.
Het liep dan ook om 10 uur al een half uur uit. Nu heb ik daar absoluut geen problemen mee omdat de reden van uitloop meestal is dat de artsen op die afdeling uitgebreid de tijd nemen voor de kinderen die bij hun komen. En dat vind ik een hele goede zaak. Dan maar een uurtje wachten hoor.
Dr. Bxc3xb6kenkamp vond dat het goed ging met Sabine. We hoeven pas over een jaar weer terug te komen. Ze was flink gegroeid in de lengte 8cm. Maar eigenlijk wisten we dat wel. Vorige week maandag bij het “Technisch spreekuur” van Dr., van der Neut en Ger Kamer merkten we al dat haar benen 5 cm langer zijn geworden.
Ze was 2 kilo zwaarder dan vorig jaar maar dan ook 8 cm langer dus heel netjes. Ze is dus nu 22 kg (met kleren aan vorig jaar alleen in haar luier) en 1 meter 10.
Lachen; we kwamen aan bij opa en oma, want daar was Laura al die tijd gebleven, en toen oma de deur open deed riep Sabine:”Oma, ik ben een kilometer langer geworden”

Gisteren zijn we op kraamvisite geweest bij baby Jill. Sabine vond haar heel erg lief (en dat was ze ook). Ze leek zelfs wel een beetje op Laura.
Daarna hebben we haar reciprocator weer op gehaald bij Kamer en van Zaanen.
Het was er helemaal druk dus we waren vrij laat pas weer thuis. Hannie paste op Laura en was alweer onderweg naar ons huis.

We hebben ook de nodige aanvragen voor WVG weer gedaan
– vierwiel rolstoel
– handbike
– driewielfiets die we naar alle waarschijnlijkheid niet krijgen omdat het dan therapeutisch is en ze vergoeden het alleen als vervoermiddel en daarvoor willen we nu de handbike omdat Sabine best goed kan fietsen maar niet in verhouding met “normaal”. Ik vrees dat we het zelf moeten gaan aanschaffen want ik vind het zonde als ze daar mee zou stoppen. Het is o zo goed voor haar beenspiertjes. Dus wie weet. Het zal wel een dure hobby worden. Ik vrees iets van om en nabij 3000 euro met de nodige aanpassingen. Nou ja we zien wel. Misschien dat de verzekering wel iets voor ons kan betekenen. Je weet het maar nooit. Maar hij komt er wel!!!
Maandag de 26e komt er iemand van het RIO op huisbezoek (wel lekker maar bij Argonaut moesten we zelf altijd opdraven) om de aanvraag te beoordelen.
Dus hopelijk heeft ze over een paar maanden een nieuwe rolstoel met handbike. Dan kan ze een stuk harder meekomen.

2 gedachten over “Beugels bijgesteld, een kilometer langer …

  1. Die Sabine heeft dezelfde “kilometer” groei als Lisa. Echt ze schelen niets in lengte en gewicht. En dat te bedenken dat Lisa een zeer slechte eter is. Hoe doen ze het toch?

    Tip: plaats eens een gevraagd advertentie op zo’n internet markt plaats voor een driewieler. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Er zullen beslist andere kinderen zijn die te groot zijn geworden voor hun driewieler, en alles kan aangepast worden. Veel succes! 😀

  2. Hoi Annelies
    Als ik zo naar Lisa kijk is ze een stuk ieler dan Sabine, maar die eet trouwens ook niet zo veel.
    Ze begint nu wel een beetje om lekkere dingen te zeuren en dat deed ze eigenlijk nooit. We letten heel erg op haar gewicht. Helaas toont ze zwaarder vanwege haar dikke toet en slappe buikspieren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.