Eerst vandaag maar weer…

…en dan weer verder met de ouwe koeien.

Vandaag was het onverwachts mooi weer (voor ons dan, want we hadden geen van beiden naar het weerbericht geluisterd) en besloten we maar even een rondje met Sabine te gaan fietsen. Sabine wilde graag naar oma Alie fietsen en zo geschiede…
Oma Jopie was inmiddels gearriveerd om de volgende klus behangen te doen en ik bleef even achter om (wel zo aardig) even samen een bakkie te doen.
Later ging ik met Laura achter Sabine en Edwin aan.
Oma Alie vertelde dat ze vanmiddag bij ons langskwam met Paulien en Nora. Feest in de tent natuurlijk! Sabine heeft vanaf het moment dat we thuis waren om de 5 minuten gevraagd hoe laat het was en of ze er al bijna waren.
Om een uur of 5 was het eindelijk zover en Sabine was helemaal overgelukkig.
Ze hebben even lekker samen gespeeld en met Laura geknuffeld en toen maar pizza besteld (mjamm, goed excuus weer; we zouden eigenlijk andijvie gaan eten).
Tijdens het eten van de pizza had Sabine ineens een tand in haar hand. Reuzeleuk natuurlijk.

Toen het bedtijd werd gingen we met zijn allen naar boven om de kast(en) van Sabine even te laten bewonderen.
Sabine wilde nog even met Nora op ons bed “springen”. We hadden een heel gesprek over kleine smurf (zo noemen we Laura) en welke Smurf |Nora en Sabine dan waren. Sabine zegt:”ik ben Brilsmurf en moet zo hard lachen dat ze niet zo goed oplet en zo zijwaarts ons bed afkukelt. Keihard met haar hoofd op de grond. Brullen natuurlijk. En ik sta telkens doodsangsten uit als ze weer eens op haar hoofd valt, want met die drain vind ik dat helemaal maar niks. Gelukkig was het vrij snel voorbij en ik denk dat het meer de schrik was, maar ga haar vannacht toch maar eventjes af en toe wakker maken.
Ze ging vrij rustig slapen maar natuurlijk niet voordat de tand met een briefje voor de tandenfee onder haar kussen lag. En wat een schrik; de tand was weg! Zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Edwin ging al bellen want oma en Paulien hadden de tafel afgeruimd en schoongemaakt. Tijdens het bellen vond Edwin hem in de gootsteen. Gelukkig maar.

2 gedachten over “Eerst vandaag maar weer…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.