Schoolfoto’s

Helaas staat ze er niet zo leuk op als vorig jaar maar iedereen heeft wel xc3xa9xc3xa9n beroerde schoolfoto van zichzelf.
Ik zal er ook eentje van mezelf opzoeken om te compenseren.
En trouwens; zo beroerd staat Sabine er nou ook weer niet op, ze is alleen niet helemaal nou ja gewoon Sabine.
Ik moet ook zeggen dat ik de kwaliteit van de foto ook niet super vindt. Het is wel een digitale en hij is best redelijk scherp maar ik vind de kleuren erg flets. Ik denk dan altijd meteen dat kan ik zelfs beter (en dan kost het ze ook nog een stuk minder) Maar ja ik kan ook niet alles gaan doen voor de kat zijn…!
Ook nog zoiets: mijn negatiefscanner zou na Pasen komen maar schijnt nu zoek geraakt te zijn bij TPG en nu zit ik hier dus ook te wachten op de leverproblemen van Minolta. Wie weet heb ik hem voor de winter, is eigenlijk en betere tijd voor dat soort klussen.
Nou ja hier dan de foto’s

Een gedachte over “Schoolfoto’s

  1. Wat een lekkere toet heeft je meisje 😀
    Bij Lisa op school zijn er ook schoolfoto’s gemaakt, maar Lisa wilde niet op de foto 😕 Het is uiteindelijk na veel soebatten toch gelukt. Maar het resultaat ???? Ik moet nog even wachten 😮

    Een leuk klasje heeft Sabine.
    Ik kan heel goed begrijpen dat ze zich daar goed thuis voelt. En voor jullie het ook heel prettig is. En als ze wel naar het reguliere onderwijs moet, dan hoop ik dat de school openstaat en blij meewerkt. Want het is geen extra last als er een gehandicapt kind in de klas zit. Het is juist goed voor een school als “niet” gehandicapte en gehandicapte kinderen samen opgroeien. De school is ook deze maatschappij.

    En dat meisje van een paar deuren verderop, stiekem denk ik dat is de houding van de ouders die ze tentoonstelt. Maar wel knap van Sabine dat ze daar niets van aantrekt.

    Echt een toffe meid die Sabine 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.