Blue eyed lummeltje

…..nou ja, hier lijkt het meer paars en geel. Lijkt wel oogschaduw.

klik voor groter

Sabine kan straks twee dagen niet in haar reci dus "moest" ze vandaag van ons flink lopen en oefenen. Edwin, Laura en Sabine hebben in de tuin gelummeld. Wat een lol.

Morgen kan Sabine haar reci niet aan omdat ze een verblijfskatheter "in" heeft voor 24-uurs-urine dat we dinsdag moeten inleveren.Dinsdag krijgt Sabine een nierscan. We moeten om half 11 melden bij Poli L en dan krijgt ze om 11.15 de radioactieve vloeistoef ingespoten. Tussen de bedrijven door de reguliere handelingen voor de nefrologie, wegen, meten, bloeddruk meten. Deze keer alleen langduriger. Hopelijk wordt het nu duidelijker waardoorde eiwitafscheiding zo hoog is. Ik heb er een hard hoofd in. Toen Sabine 4 was heeft ze deze scan ook gehad en daar kwam toen niks uit. Weet wel dat ik ga stuiteren als ze haar weer gaan vacuumzuigen in die piepschuimbolletjes-dwangbuis. Wat heeft dat arme grietje gekrijsd. Ze moest persxc3xa9 stilliggen, maar ze was er helemaal niet op voorbereid. En dan ook nog liggen in een buis, mijn hart deed pijn. Dat gaat dus nu niet zomaar gebeuren. In elk geval niet zonder duidelijk overleg met mijn meissie. Nou ja dan kan dus om 15.00 uur de foto eindelijk gemaakt worden (vloeistof moet door alle bloedvaten zijn verspreid). Hopelijk zijn we nog net voor de files vertrokken, want we moeten ook nog eventjes langs bij Lxc3xbbna. Zij wordt dinsdag alweer 4. Woensdag hoeft Sabine ook maar een half dagje naar school. Ook dan moeten we weer naar de VU, mar dan naar de Poli Revalidatie voor het gesprekje over de botox cq andere mogelijkheden om de binnenbeenspieren van Sabine te laten ontspannen. Een enerverend weekje zo weer. Normaal gesproken is het nooit zo achter elkaar gepland hoor, maar de van de nierscan kregen we een oproep en die viel toevallig een dagvoor de andere afspraak. Nu nog even duimen dat ik dinsdag op de invalidenparkeerplaats een plekje heb want anders wordt het een pittig prijzige hobby. Moet nog steeds een A’damse kaart halen,maar dat gaat op kenteken en binnenkort gaan we achter een nieuwe bus aan.

2 gedachten over “Blue eyed lummeltje

  1. ik duim hard mee met je voor een plaatsje….is ook niet prettig als je zomaar in een dwangbuis wordt gestopt om stil te liggen….succes met alle afspraken!

  2. ik duim hard mee met je voor een plaatsje….is ook niet prettig als je zomaar in een dwangbuis wordt gestopt om stil te liggen….succes met alle afspraken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.