Weblogdip???

Het gaat er wel op lijken.

Op xc3xa9xc3xa9n of andere manier komt het er steeds niet van om even een logje te maken. En het is toch niet zo dat we ineens niks meer doen of beleven. Ik zie nu dus als een berg op tegen alles wat ik nog moet inhalen, want ik wil nog wel even updaten om alles compleet te hebben voor "later". Komt bij dat ik ook nog even mijn laptop gemist heb toen de dames limonade in mijn toetsenbord hebben gegooid. Na hem uit elkaar gepulkt te hebben en met wat hulp van buitenaf en een goede tip is het me gelukt om zelf een nieuw toetsenbord er in te plaatsen. Was (en terecht, toch?) apetrots op mezelf.

Maar nu moet ik dus mijn fotomapjes even doorbladeren om te zien welke logjes ik allemaal nog moet schrijven…….dus tot gauw.

2 gedachten over “Weblogdip???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.