Naweexc3xabn van de borstvoeding

Het weekend van de 20e zat ik even in de rats. Zaterdag ontdekte ik een knobbeltje in mijn linkerborst en dat was zondag al ruim twee keer zo groot geworden. Nu ben ik een ras-optimist, maar ik kneep hem wel even. Maandag meteen naar de huisrts gegaan die mij een beetje gerust kon stellen, het leek een cyste en voelde goed aan. Gisteren mocht ik naar het Rode Kruis Ziekenhuis voor een mammogram en een echo met prikje. Op de mammogram was niks te zien en op de echo zagen ze een "tunneltje". De arts constateerde verwijde melkkanalen. En toen ik vertelde van mijn supermelkproductie en dat ik nog regelmatig wat melk "lekte" was de conclusie overduidelijk. Door een verstopping waren mijn melkkanaaltjes volgelopen met als gevolg de bult! Ik heb niet eens meer een punctie gehad. Gaat vanzelf weer weg!

Nou maakt ik me na de huisarts al niet zo druk meer, het bultje werd ook al wat kleiner; het was wel een reuze opluchting!

8 gedachten over “Naweexc3xabn van de borstvoeding

 1. hoi

  gelukkig was het allemaal goed !
  Ik ken het verschijnsel van jaren later nog melk lekken, vooral als ik babys enz hoor.

  Hoop dat het snel wegtrekt !

  groeten Lous

 2. hoi

  gelukkig was het allemaal goed !
  Ik ken het verschijnsel van jaren later nog melk lekken, vooral als ik babys enz hoor.

  Hoop dat het snel wegtrekt !

  groeten Lous

 3. Gadver Dinie,
  wat zul jij een naar weekend hebben gehad en je hoofd vol zorgen….

  Gelukkig viel het dus allemaal reuze mee pfff een pak van mn hart hoor!

 4. Gadver Dinie,
  wat zul jij een naar weekend hebben gehad en je hoofd vol zorgen….

  Gelukkig viel het dus allemaal reuze mee pfff een pak van mn hart hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.