65 jaar

Zaterdag de 13e heeft mijn vader de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

De meiden hadden een prachtig schilderij gemaakt van opa voor opa. (foto’s moet ik nog maken).
Hannie en ik hadden een vlaggenlijn voor buiten gemaakt van handafdrukjes van onze smurfen en wilden dat eerst al ‘s nachts ophangen, maar vanwege al het vocht in de lucht toch maar besloten om dat ‘s morgens pas te doen. We hadden genoeg toeschouwers dus want de kamer zat al vol met visite.
Het zag er erg gezellig uit! Laura had al weken tekeningen voor opa gemaakt en had dan ook een hele verzameling mert rolletjes mee.

‘s Middags zijn we lekker wezen uitwaaien in de havens van IJmuiden(alleen Edwin, de meiden en ik) en daarna zijn we met zijn allen (mijn ouders, Hannie enBas, Edwin en ik en de meiden) naar de Chinees geweest. N wat gezeur over de plek waar de rolstoel mocht staan was het toch gezellig, maar die mensen hebben niet echt veel humor).
Ik ben ‘s avonds ook nog even heengegaan en het werd later dan ik van plan was. Ik lag om 1 uur in bed. Niet een goede zet met het Kermisgebeuren in het vooruitzicht, maar ook dat viel allemaal mee.

11 gedachten over “65 jaar

 1. Zo, weer even bijgelezen. Gelukkig tik je tegenwoordig wat minder, kan ik het beter bijhouden πŸ˜‰
  Nog gefeliciteerd met je vader, leuke fotoos, ik heb hem een tijd niet meer gezien.
  Ook nu weer slecht internetbereik, ik moet ervoor een koffieshopje in, dus ga maar niet bellen …
  x, Joke

 2. Zo, weer even bijgelezen. Gelukkig tik je tegenwoordig wat minder, kan ik het beter bijhouden πŸ˜‰
  Nog gefeliciteerd met je vader, leuke fotoos, ik heb hem een tijd niet meer gezien.
  Ook nu weer slecht internetbereik, ik moet ervoor een koffieshopje in, dus ga maar niet bellen …
  x, Joke

 3. Alsnog van harte gefeliciteerd met je papsie! Het is maar goed dat je die vlaggenlijn niet al eerder opgehangen had. Dat zou zonde zijn geweest alstie slap gehangen had ofzo.

  Hahaha die gekkebekkenfoto’s horen er echt bij! Doe ik nog steeds trouwens ghehehe.
  Mmmm lekker al dat eten. Ik zou er zo honger van krijgen….als ik dat al niet had ghehehe πŸ˜‰

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd met je papsie! Het is maar goed dat je die vlaggenlijn niet al eerder opgehangen had. Dat zou zonde zijn geweest alstie slap gehangen had ofzo.

  Hahaha die gekkebekkenfoto’s horen er echt bij! Doe ik nog steeds trouwens ghehehe.
  Mmmm lekker al dat eten. Ik zou er zo honger van krijgen….als ik dat al niet had ghehehe πŸ˜‰

 5. wauwww wat een creatief idee zeg die slingers!
  die gekke bekken foto’s zijn altijd leuk hahaha

  deden ze bij de chinees moeilijk over de rolstoel van Sabine?

 6. He lieve S-mannetjes en dames. Net weer even gezellig jullie belevenissen gelezen. Gezellige dagen hoor, gefeliciteerd nog met je vader Dinie, prachtige slinger. Het was dus AZ-Groningen. Wij reden er die zondag langs om naar het klimduin te gaan. Het zag er rond het stadion erg gezellig uit al dat rood en zwart en de meiden waren aan het discussixc3xa9ren of het stadion nu wel of niet mooi was. Fijne dag nog en misschien tot zaterdag?

 7. heej,

  gefeliciteerd alsnog met je vader!!
  Leuke fotos, altijd weer zo enthousiast die meiden !

  Zo te zien was het feest compleet geslaagd. Die opa zal wel trots zijn op van die prachtige meiden.

  groeten Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.