Kunst, blaren en viezigheid

Sabine bracht weer een prachtige tekening mee van school.klik voor groter
klik voor groterGisteren was ik weer eens heel bijdehand bezig. Ten eerste had ik een lege pan op een inductievlak gezet dat nog aanstond. En ten tweede pakte ik deze op aan de steel en, waarom is me een raadsel, maar ik legde mijn hand tegen de onderkant. Auwwwwww. Op dat moment dacht ik dat de vellen erbij hingen en ik had reuze veel pijn toen ik mijn hand 20 min. onder water hield, en al speelde het af en toe op gisteravond, ik heb er nu niet tot nauwelijks last van. Ik zag mijn geest al dwalen, mijn rechterhand. Dan kon ik niet meer spoelen en katheteriseren en tillen, wat dan ook. De plekker zijn kneiter-(schrijf je dat zo???) -hard maar geven nauwlijks klachten. Pfiew wat een opluchting.

Van het weekend hebben de meiden weer heerlijk van xc3xa9xc3xa9n van hun favoriete bezigheden genoten. Met slakken pielen. Ik moet er wel om lachen, ze kunnen er uren mee zoet zijn.

8 gedachten over “Kunst, blaren en viezigheid

 1. Sabine kan echt super leuk tekenen.
  Oef wat zal dat zeer hebben gedaan zeg die blaren ben blij voor je dat je er nu niet echt veel last meer van hebt….en de foto van de meiden met de slakken vind ik zo leuk.

 2. Prachtige tekening Sabine!
  Leuk dat de kinderen zo met de slakken spelen, ik vind ze een beetjes glibberig, durf ze niet vast te houden.
  Die hand ziet er niet zo mooi uit, ik hoop dat het wat minder pijn doet.

  Groetjes Ria

 3. autsjj wat zal dat zeer heben gedaan zeg! en net wat je zegt je kunt je hand niet missen met Sabine…

  Justin hier is helemaal weg van naaktslakken brrr ik vind dat van die vieze beesten….

 4. Hihi dan kunnen ze hier in de achtertuin een boel toevoegen aan hun verzameling. Ongelooflijk, soms lijkt het wel een kwekerij. Ik vind die huisjesslakken wel grappig maar die naaktslakken niet echt. Bleergh.

  Hoe is het inmiddels met je hand?

 5. Wat een mooie tekening! Die regenwolken.. Hollands kind, haha! Blij dat het goed is afgelopen met je hand.
  Gatver… slakken… bah… de buurkindjes spelen er ook altijd mee.. krijg er altijd de kriebels van.
  Onze kinderen niet zo.. die doen lieveheersbeestjes in een oude boterkuipje… en noemen haar bv Sara (grasprieten plukken etc. )
  gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.