Laatste woord…..

Zo, nu even het laatste over mijn "gestel".. Ik voel me sinds vandaag eigenlijk weer kiplekker. Gisteren had ik even een fikse dip. Zit me nu af te vragen of dit te maken heeft met de tranendag die je hebt een dag of 3 na de geboorte van je kind. Ik heb hem nooit gehad. Bij Sabine waren alle eerste dagen xc3xa9xc3xa9n groot tranendal en bij Laura was ik veel te gelukkig om mijn hormonen de overhand te laten nemen. Heb trouwens tijdens beide zwangerschappen en kraamperiodes weinig last van hormonen gehad. Maar zwanger zijnde van de vleesboom heeft geloof ik de schade wel weer ingehaald, hahaha. Maar goed. Dat is voorbij. Het gas is zo goed als mijn buik uit en ik voel bijna niks meer. Loop weer als een kievit (van 41)!;). Ben eigenlijk zo goed als volledig weer met mijn dagelijkse beslommeringen bezig. Vandaag in Alkmaar stofjes gekocht voor Laura haar prinsessenjurkje van Belle, dat ze op haar verjaardag aan wil. Ik ben al bijna klaar! Maar daar komt een apart logje over (natxc3xbaxc3xbarlijk). En dan een mooie foto maken, uitnodigingen ontwerpen, taartontwerp verzinnen en noem maar op. Gelukkig is mijn pc weer bijna de oude (qua software) en kan ik weer aan de bak. So I’m back!

3 gedachten over “Laatste woord…..

 1. gelukkig voel je je beter, lijkt me niks zon vleesboom keizersnede!

  Druk in de weer dus al met Laura haar verjaardag. Krijgt ze ook een kinderfeestje ? Of wordt het gewoon een groot feest (en jou kennende een superfeest!)

  Handig hoor dat je zo creatief bent.

  Wij hebben gisteren eindelijk de uitnodigingen voor yael haar feestje gemaakt (terwijl ze in januari al jarig was) volgende week is haar feestje.

  Thyrza is daarna alweer aan de beurt.

  greetz Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.