Verwenweekendje gescoord!

Tja zo klinkt het allemaal wel erg leuk, maar dat was het dus niet. En ik heb het weekend niet eens afgemaakt.

Ik heb de tekst even gekopieerd van mijn hyvesblogje waar ik alles al had neergetikt:

Vrijdag onder het mes gegaan voor een vleesboompje dat uit mijn baarmoeder moest worden gehaald en toen ging het mis. Uitgeschoten en door de baarmoederwand heengeprikt. Daarna ben ik volgepompt met gas in mijn buikholte omdat ze moesten kijken of mijn darmen niet geraakt waren. Gelukkig niet. Maar ik heb meer last van achtergebleven gas in mijn buik (in de holte niet de darmen dus kan het er niet uitknetteren;)) dan van de operatiewond. Voel me nog een beetje appelig, eigenlijk had ik tot en met maandag moeten blijven, maar ja….zo’n beregestel als ik is altijd zo weer op de been ;), dus ik mocht zaterdag al naar huis. Het was ook best gezellie. Ik had bijna een verwenweekendje in het Rode Kruis, maar ze waren me al weer zat, hahaha.

Achteraf hoorde ik dat er nog wel wat paniek was geweest. Is dus gelukkig nog goed afgelopen. Ik viel wel steeds in slaap toen ze me van alles wilden uitleggen en ik vergt ook steeds te ademen, werd ik weer wakker gemaakt met: "je moet wel blijven ademen, meissie" (hahaha ben ik net gewend aan mevrouw, is wel goed voor mijn ego ;))

Thuis valt me een beetje tegen. In het ziekenhuis was het erg lekker rustig en hier is het behoorlijk hectisch. De perikeltjes tussen de dames zijn gewoon in volle gang. En Laura wilde al een paar keer weer ongegeneerd bovenop me springen. Zegt ze: maar je hebt geen zere knie, hxc3xa8, om vervolgens dan maar vol op mijn benen te springen. Daar ben ik nog niet helemaal tegen opgewassen, zo gammel als een oud vrouwtje :(!

6 gedachten over “Verwenweekendje gescoord!

 1. beterschap ! Probeer toch rustig aan te doen hoor, weet dat het lastig is voor een mama van 2 levendige meiden, maar soms moet het dus echt.

  Gelukkig is het toch nog goed afgelopen brrr je zou er niet aan moeten denken

 2. pfff Dinie hier schrik ik toch ook wel van hoor!
  Doe het kalm aan (haha hoor wie het zegt he?) en tis herkenbaar want moeders kunnen niet ziek zijn…

  het spoelen verloopt op de lage bloeddrukken na best vrij goed….helaas moet ik nog een x onder het mes aan mn arm want de shunt (de aansluiting tussen ader en slagader) wil zich niet echt ontwikkelen dus nu volgt plan B en daar hoor ik 3 sept hopelijk meer over…en zo blijven we bezig

 3. He meissie,

  Wilde je een boomkwekerij beginnen soms es, is niet goed hoor, krijg je d’r straks ook nog springende eekhoorntjes in. Is maar goed dat het begin van het bos al gekapt is. Enne geen nieuwe struikjes erin zetten he!
  Tsss, dat ze ook nog bijna je darmen lek prikken, ze weten toch dat ze niet in worstjes moeten prikken! Dan lopen ze leeg!

  Misschien dat je met Venkel of Zoethoutthee een beetje kunt ontgassen. Ik weet hoe vervelend zo’n opgezette buik kan zijn, venkelthee werkt bij nog weleens. Gewoon bij het Kruidvat ofzo halen. Tsja, in het Beautycentrum (ziekenhuis) voel je meestal een hele Piet, maar thuis valt het dan vies tegen, vooral met zulke levendige grietjes als jullie hebben.
  Probeer toch op tijd wat rust te nemen, effe lekker met een klef boekje op de bank, of een zwijmel film.

  Zal niet meevallen voor je, maar toch maar doen he 🙂
  Snel opknappen, enne volgende keer toch maar een echt verwenweekend boeken!

 4. Ik las het al op je hyves.
  Ik hoop dat het goed geneest.
  Ga je er ‘werk’ van maken? Of is het gewoon een ‘werkfout’, die iedereen wel eens maakt?
  Morgen de kids toch weer naar school? Kun je lekker bijkomen.
  Groetjes, Adolf.

 5. He lieverd, da’s schrikken. Ff een vleesboompje weghalen, bezorgen ze je bijna een darmgat! Blij dat het allemaal meevalt, hopelijk hebben de meiden je een beetje verwend van het weekend en verder Edwin lastig gevallen ;-).
  Wij zijn net weer in het nederlandse. Bel je snel.
  Liefs, Joke

 6. Tjonge dat is niet mis zeg, maken ze er gelijk een heel sepktakel van voor je, ik hoop toch dat het lukt om rustig aan te doen want zoiets gaat je niet in je koude kleren zitten…Heel veel Beterschap!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.