Still alive

Hoi allemaal.
Wat is het toch stil hier op de log, hxc3xa8?
En dat gebeurt niet hxc3xa9xc3xa9l vaak.
Ik ben op het moment met een heel leuk, leerzaam projectje bezig, maar daarover later meer.
Maar ik zou nog een goede foto van de tekening op de site zetten (overigens kun je als je op de strip van de vorige log klikt ook een vergrote versie van de foto zien)

klik voor groter

Ik hoorde net van de chauffeur van Sabine dat ze txc3xb3ch in de krant stond, alleen dan in de plaatrselijke krant van Beverwijk en omgeving. En Ronald dan geef ik je vanmiddag het adres van de site eindelijk eens en kan je in ieder geval goed de tekening zien waar de "hele wereld" zo van onder de indruk was, hahaha! Verder heb ik mijn Canon gesloopt, ik keek donderdag even of de batterijen nog vol waren en dacht ze even snel snel te verwisselen met de lens nog uit. En floep daar ging ie. Als die lens er gewoon in had gezeten was er denk ik weinig aan de hand geweest maar hij vie er vol boven op, helmaal ontwricht. Gelukkig had ik mijn Minoltaatje nog, maar die is ten eerste binnen heel erg langzaam en ten tweede monsterlijk om mee op pad te nemen. Maar blij was ik wel anders had ik de prijsuitreiking niet kunnen vastleggen. Ik ben nu aan het rondsnuffelen voor een mooi koopje en een pixeltje meer. Ik heb mijn oog laten vallen op de Canon Powershot 550 (ik had de 530) van 5 megapixel naar 7,1, niet slecht en hij kost "slechts" xe2x82xac171,-. Goh wat baalde ik zeg! Zonde want het was een heerlijk cameraatje dat mooie foto’s maakte.

En nu ga ik even bloed prikken. De huisarts was bang dat mijn hb erg laag is, maar ik merk er zelf weinig van.

5 gedachten over “Still alive

 1. Wat zei je tegen de dokter, dat ik er zo vermoeid uitzie komt omdat ik tot diep in de nacht aan het ‘werk’ ben ;)hahaha
  Heeft dat projectje met die site te maken, daar zal idd wel wat tijd en energie in gaan zitten!
  Zonde van je camera, je had hem nog maar zo kort! 🙁 Maar je wilde toch al een pixel meer begrijp ik 😉

 2. Nou Nou .. wat een prachtige tekening ik zie het nu ook veel beter 🙂 ik word er stil van .. 🙂 WOUW..

  Wens jullie fijne paasdagen toe !

  Liefs its me Tieneke

 3. Prachtige tekening, nu kan ik ook lezen wat er bij geschreven staat. Ze gebruikt niet veel kleur hxc3xa8?
  Heb je die camera expres laten vallen om de powershot 550 te mogen kopen? 😉 Ik doe het nog met mijn 520, doet het prima.
  Je ziet er gewoon wat vermoeid uit, de doet ook veel txc3xa9 veel, rust eens lekker uit.

 4. Mooie tekening hoor.
  Jammer van je foto-toestel. Je kunt ze soms best vaak laten vallen, maar xc3xa9xc3xa9n verkeerde val kan fataal zijn voor zo’n kwetsbaar toestel. Ik liet de mijnes de eerste dag al op de grond kletteren. Zag er ontwricht uit, maar weer vastgeklikt en hij gaat alweer een paar jaar mee.
  Groetjes, Adolf.

 5. Wat een prachtige tekening heeft Sabine gemaakt zeg!!

  Sterkte met jezelf, je zult je wel verre van fit voelen dus 🙁 Groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.