Voor niks

Nou dat ging allemaal wxc3xa9xc3xa9r net niet zoals het zou moeten.
Het begon rooskleurig. We reden binnen een half uur de Boelelaan op en hadden ook meteen een "parkeerplaats" (ik was meteen naar die prutzooi gereden waar ik vorige keer na een half uur eindelijk de bus kwijt kon. We waren een kwartier te vroeg op Poli B voor onze afspraak van 11.00 met dr. Kurk, onze revalidatiearts van het Spinateam. Bij de balie bleek dat deze geannuleerd was. En we zouden een brief moeten hebben ontvangen. Maar als je een brief krijgt krijg je ook meteen een nieuwe afspraak. Dat wilden ze gooien op de afspraak van de 19e maar dat is op het Technisch Spreekuur dus en heel ander geval. Nou ja niks aan te doen kan gebeuren. Ik had iets meer gaan stuiteren als dit was gebeurd naar een half uur parkeerplaatsje zoeken. Evengoed balen want ik zat er dinsdag nog aan te denken om af te bellen omdat ze dinsdag ook al gezien was door de rev.arts van Heliomare. Maar ach het was nog maar zo kort dag. Op de terugweg naar de auto liep er een dame voor ons te bellen. Ze was boos dat er een fietser was aangereden voor het ziekenhuis en dat er nog steeds geen ambulance te zien was. Even later besefte ik dat wij er langs moesten lopen naar de auto toe. Sabine zag als de fiets liggen in de kreukels aan de voorkant. Ze mocht van mij niet kijken. Ik zag in een flits iemand halverwege onder de vrachtwagen liggen en de tranen sprongen al in mijn ogen. We zijn heel snel doorgelopen ik met mijn hand voor de ogen van Sabine. Heb later wel even uitgelegd hoe en wat en waarom. Ik hoop dat het allemaal goed is afgelopen, zeg. Dit had ook tot gevolg dat we dus drie kwartier in de file stonden van de parkeerplaats af, maar goed dat is dan maar zo. klik voor groterWe hadden besloten om meteen weer naar huis te gaan, maar we werden linksaf de Boelelaan op gedirigeerd en zijn toen maar even doorgereden naar het Stadshart. Sabine belde onderweg papa op en we hebben gezellig samen geluncht. bij de Mc nog wel. Wat een feest. Ze heeft zowaar haar hamburgertje op gegeten dus dat gaat wel weel goed. De plekjes zien er goed uit en haar oog is gewoon weer wit. Daarna ging Edwin weer aan het werk en zijn wij nog even gaan winkelen.

Om half 3 waren we bij opa en oma waar Laura was. Daar heb ik even op de drie (ja, naomie was er ook) dames "gepast" terwijl opa en oma even naar een verjaardag  gingen.

Vanavond heeft oma weer opgepast bij ons want we zijn naar Guido Weijers in de Stadsschouwburg Velsen. Vond hem nu weer heel erg grappig in Xipnao.Maar Myosotis heeft mij de meer ongecontroleerde lachstuipen bezorgd, maar vond eerlijk gezegd zijn  oudejaarsconference  niet zxc3xb3 hilarisch. Maar hierover later meer.

4 gedachten over “Voor niks

 1. Je hebt behoorlijk de achterstand in logjes ingehaald he!! hahaha
  Wat naar dat ongeluk voor de VU, ik hou sowieso altijd mijn hart vast daar, ze rijden echt gigantisch hard altijd πŸ™
  In die “prut” staan wij ook altijd :)Balen dat je er voor niks was.
  Toen je rechtsaf de Boelelaan op moest had je ook ff door kunnen rijden voor een bakkie ;)Had Laura even met Jens kunnen spelen hahaha Maarja lunchen met papa is natuurlijk ook heel gezellig!

 2. Hahaha ja ik dacht er ook aan toen ik Amstelveen binnenreed. Maar ik had de schoenen xc3xa9n de spelletjes niet bij me dus tja….Laura was trouwens niet mee dus dat houden ze dan lekker te goed, kunnen ze de rest van de vloer artistiek inrichten.

 3. Ook zxc3xb3nder spullen ben je welkom hoor!!! πŸ˜‰
  Maar als Laura komt zal ik wel alles wat een kleur geeft weg stoppen hahahaha
  Trouwens Jens had Sabine ook leuk gevonden hoor! πŸ˜‰

 4. Jammer van je ochtend… maar dubbel en dwars ingehaald door een McLunch!
  fietser vs vrachtwagen.. geen goede combinatie.. bah!
  Gelukkig gaat het weer goed met Sabine (en met haar eetlust, knipoog!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.