Bootje, schelpjes en zand

Woensdag begon wat dramatisch maar nadat ik bij Heliomare had gecheckt of de reci er weer was ging het weer een stuk beter.
Laura en ik gingen een kijkje nemen in de tijdelijke woning van Joke en Peter; een zeilboot. Het was erg knusjes maar wel een beetje klein. Laura was behoorlijk klierig na een tijdje en we besloten naar het strand te lopen (de locatie was wel perfect). Schelpjes verzameld en lekker geprut had die kleine smurf er toch al snle genoeg van en wilde naar huis. Gek idee dat dit misschien alweer bijna de laatste keer is dat dit zo makkelijk kan. Als alles goed gaat dan kunnen ze de 17e weer een tijdje verdergaan met hun droomreis.

2 gedachten over “Bootje, schelpjes en zand

  1. Tja dat heb je he met die kleine handenbindertjes 😉
    Misschien wel jammer dat je ze niet meer zo makkelijk bezoeken kan, maar het lijkt me zo heerlijk om zo vrij te zijn dat je gewoon zo’n reis kan maken! En je hebt tegenwoordig gelukkig internet!

  2. ‘Mama, ik wil niet meer op de boot…’ Arme Laura, helemaal geen ruimte om te spelen en Sneeuwwitje wilde alleen maar slapen ;). En op het strand was het best koud.
    Ik heb net trouwens een nieuwe vlucht geboekt, een nieuw retour was goedkoper dan de omboeking van de oude vlucht en een enkeltje terug. We vliegen nu de 21ste pas, geeft wat meer tijd om nog even samen met Peter langs te komen! CU

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.