Prutteldeprut

Nou het is (en was) weer feest in huize Steeman. Zaterdag was Sabine behoorlijk aan de spuitpoep. Ze heeft weer in een paar uur tijd op haar poepstoel een aanntal liters waterdunne derrie geproduceerd. Gelukkig voor haar heeft ze zo goed als geen last van een ziek gevoel. Gisteren leek het voorbij maar helaas! Aan het eind van de middag was het weer dikke (na ja ixc3xa9tsje dikker maar) pret. Haar hele prinsessenjurk zat vol. (Tja de dames wilden natuurlijk wel supermooi zijn op de verjaardag van papa. Vanmorgen nog wat naweexc3xabn dus ik heb haar voor de zekerheid maar een dagje thuis gehouden. Anders blijven ze verschonen op school.

klik voor groter

Laura maakte Edwin gisteren wakker met een prachtig cadeau om half 6: "papa ik heb in mijn broek geplast". Snel even schone pijama aan en een luier om tussen ons in in bed en ze heeft nog ruim twee uur geslapen. Sabine werd even na zevenen wakker en daar ben ik maar even naast gekropen. Tegen achten was ze niet meer te houden en heb ik haar maar naar beneden getild om koffie te zetten

klik voor groter

en de tafel te dekken. Ze hadden het voor elkaar dat we om kwart over 8 Edwin al toezongen(ze hadden nl beloofd dat hij tot half 9 mocht uitslapen). Hij was erg blij met de prachtige cadeautjes. Vooral die mooie schilderijen. Ik zal zo maar even alle foto’s in een albumpje zetten voor ons eigen archief. En dan geef ik Edwin maar een eigen logje over zijn verjaardag 😉

3 gedachten over “Prutteldeprut

  1. Wat een leuke schilderijen!!! Toch wel lekker tot 8:15 slapen toch?
    Dus Sabine was ook al thuis vandaag! Volgens mij waren de scholen vandaag weer aardig leeg. Het schijnt heel erg te heersen die spuitpoep.

  2. Ohhhh wat een talentjes! Wat lief zeg, die schilderijtjes! Ohhhh ik hoop maar dat die spuitpoep snel over is, de laatste logjes (met wanhoop) herinner ik me maar al te goed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.