Druk in de weer

Zoals de trouwe lezers onder jullie vast nog wel weten is het bij ons in deze tijd vrij hectisch. Na alle feestelijkheden zijn wij altijd druk in de weer met de verjaardag van Sabine. Dit jaar wilde mevrouw graag een "discofeest". Van de Sint heeft ze al diverse maten discoballen en discolichten gekregen. Gisteren heb ik in Alkmaar nog een paar fiks afgeprijsde kerstlichtjes gekocht die ook in de disco zullen worden geplaatst. Op 1 januari toveren we de keuken om tot disco. Op de tweede is dat het domein van de kinderen (en af en toe van ons om de visite van versnaperingen en koffie te kunnen voorzien natuurlijk). Ik hoop dat we het donker krijgen En wie danst zit de hele tent wel mee. Lijkt me wel een leuk plan eigenlijk. In plaats van kleppen en koffieleuten gewoon lekker dansen, mmmm we gaan het proberen.
Twee weken geleden hebben we (bij de kerstkaarten) de uitnodigingen voor haar verjaardag gestuurd en dit heeft Sabine daarvoor ontworpen. (klik op de uitnodiging om de originele tekening te zien).
klik voor groter
Ze gaat zo leuk tekenen. Ik zie er bijna per dag(!) vooruitgang in deze vakantie. Gisteren heeft ze alle SpongeBobfiguren eventjes uit de losse hand getekend toen Joke en Peter bij ons waren. Al heeft Peter wel even geassisteerd bij de scharen van meneer Krabs.
Die foto’s gooi ik er moprgen wel even op, want Jan en Lida komen vanavond Catannen.
Ik zal er wel geen hout van bakken want ik ben te druk in mijn hoofd en barst ook nog eens van de koppijn. Zal de snot wel zijn die er nog steeds in zit. Grrrr….

Gisteren had Sabine een feestje bij Fenna. Ze zijn naar de film "Happy Feet" geweest en toen zijn er een aantal (waaronder Sabine) blijven slapen. Sabine heeft het reuze naar haar zin gehad. Vanmorgen hebben we haar weer opgehaald en toen hebben we daarna meteen de stofjes gekocht voor haar disco-outfit. M.a.w. ik haal mijn naaimachine weer uit het vet en moet nog even "aan de bak". Ik heb inmiddels de patroontjes getekend en de stof ook geknipt. Morgen maar weer verder.

7 gedachten over “Druk in de weer

 1. Veel plezier met de voorbereidingen en ik hoop dat je hoofdpijn snel wegtrekt, want dames, Dinie en Lida, houdt de eer hoog he, winnen met catannen. Mijn duimpies op voor jou Dien!!

 2. Wat een leuke uitnodigingen!
  Nou heb ik ook hoofdpijn, mijn neus (en hoofd) ook vol en een rauwe keel en ik moet er niet aan denken teveel te moeten doen, buiten dan de vaste dingen en het verzorgen van de kinderen natuurlijk ;), maar als ik jou dan hoor wat jij nog allemaal moet doen! Ik wens je sterkte met alles! En doe je best vanavond, paracetamolletje erin en gaan met die banaan hahaha

 3. Bedoel je trouwens met “En wie danst zit de hele tent wel mee.” dat misschien iedereen wel mee danst? Of zit ik er nou helemaal naast??

 4. Hihi ja ik herken dat wel. Al die ideetjes die je dan in je hoofd hebt en meteen wilt uitvoeren. Maar aaaargh er moet ook nog gekookt en gepoetst worden en…en…en…

  Ik vind de uitnodigingen in ieder geval super geworden! Ben benieuwd naar de rest 😀

 5. @Astrid-nou de eer voor de dames is hoog maar niet voor mij, snik. Heb jij trouwens ook zo laat je kaart en uitnodiging binnengekregen. Gaat lekker met die tnt.(not)
  @Abby-thx en idd ik bedoelde dat ik misschien wel alle “oudjes” ook op de been krijg.
  @Emmelinda-ja en de leukste ideexc3xabn komen altijd rond de “deadline” maar goed meestal lukt het dan ook nog wel. EN dankje de rest komt zo op de foto en dan morgen nog meer hahaha.

 6. @Dinie, nee hoor ik kreeg ‘m best vlot, in ieder geval voor de kerst, te zien waar hij nu hangt!!Zie jullie dinsdag, de meiden verheugen zich al op de disco. Eerst dinsdag nog een kadootje voor jouw discogirl kopen, weet je me een suggestie te mailen?!

 7. Je bent er maar druk mee, maar als ik het zo lees dan krijgt ze een knalfeest en dat is zo leuk….wat heeft ze een leuke uitnodiging voor haar verjaardag gemaakt….ik hoop voor jou dat je je hoofdpijn een beetje snel kwijt zult raken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.