Nummer 4 onbekend?

klik voor groter

Het is niet te geloven. Ik dacht ik maak het wat moeilijker na al die makkelijke "raadseltjes" van hiervoor. Maar helaas kent "geen hond" dit liedje. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik geen idee heb uit welk jaar het komt. Weet dat Juan Pardo het heeft gezongen. Ik heb dit volgens mij van een Spaanse borrel die wij hadden georganiseerd met de afdeling. Dit gebeurde bij de Fetim eens per maand en dan elke maand georganiseerd door een andere afdeling. klik voor groterHet was meestal erg gezellig en regelmatig ging een bepaald clubje nog even verder bij de buurtkroeg "de Bombardon".

Na ja dit is hem dan, maar zo helemaal zullen jullie hem dan ook wel niet kennen. No me Hables van Juan Pardo.

Bedenk me ineens dat ik op deze zelfde borrel "Macarena-les" heb gekregen. Hahaha

6 gedachten over “Nummer 4 onbekend?

  1. Er gaat me nu een lichtje op, dat liedje ken ik wel, heb je geen linkje naar het hxc3xa9le liedje? En is dat niet die collega die toen een keer zijn hemd uit moest doen die naast je? Wat was daar ook weer mee 🙂

  2. Er gaat me nu een lichtje op, dat liedje ken ik wel, heb je geen linkje naar het hxc3xa9le liedje? En is dat niet die collega die toen een keer zijn hemd uit moest doen die naast je? Wat was daar ook weer mee 🙂

  3. Jee Abby wat heb jij een goed geheugen. Dat was idd die collega die in de poep viel.
    Doet het hele liedje het niet dan danheb ik zeker verkeerd gelinkt.

  4. Jee Abby wat heb jij een goed geheugen. Dat was idd die collega die in de poep viel.
    Doet het hele liedje het niet dan danheb ik zeker verkeerd gelinkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.