Zakjes

Ja, hoe ik hier nu ineens weer aan moet denken. Joost mag het weten .

In het verleden heb ik de nodige domme (laten we het naxc3xafef noemen ) opmerkingen gemaakt in mijn “onschuld”. Ik heb jxc3Β‘ren gewerkt op de logistieke afdeling van de Fetim.
Ons kantoor lag midden in het DistributieCentrum (=loods,opslag en verzamelruimte). Een werkplek tussen veel (heel veel) mannen. Het heeft jaren geduurd eer mijn plek als enige vrouw weg was . Ook hebben we de nodige schoonmaak (als je dat al zo durft te noemen)bedrijven over de vloer gehad, soms weer de laan uit en dan kwam wel eens xc3xa9xc3xa9n van de distributiecentrumvegers bij ons het kantoor schoonmaken. Zo ook wisselde men de vuilniszakken.
In die tijd werkten er veel illegale afrikanen onder valse namen en sofinummers. Ook daar de nodig hilariteiten meegemaakt, vluchtende uitzendkrachten met de politie (vremdelingen-) er achteraan rennend ) Ik vermoed dat deze meneer ook een valse naam had want later kwam hij weer een keer in dienst onder een andere naam. Deze meneer heette toen Mr. Loft (Archibald geloof ik). Hij was heel zwart en had heel grote bolle ogen. Het was een schatje, heel verlegen en timide en een kop kleiner dan ik. Op xc3xa9xc3xa9n of andere manier wendde hij zich altijd heel beleefd en afwachtend tot mij als hij iets nodig had. Meestal kon ik hem niet verstaan met zijn zachte stem en hij sprak ook nog eens heel gebrekkig engels. Op een dag had hij weer iets nodig (vuilniszakken). Ik snapte er geen hout van. Hij met veel handen en voetenwerk duidelijk gemaakt wat hij bedoelde. En ik blij dat ik hem eindelijk snapte, riep uit: Ooooooh you want sacs (spreek uit SEKS). (Ja, zo gauw was mijn hoofd niet om bags te zeggen ). De ogen rolden bijna xc3xbait zijn hoofd en ik kreeg een kleur en natuurlijk acuut de slappe lach. Mijn collega’s hadden tot mijn grote geluk het hele relaas even gemist. Maar ja toen ik de lappe lach kreeg en Mr. Loft daar zeer ontdaan mij stond aan te gapen had ik natuurlijk wel het xc3xa9xc3xa9n en ander uit te leggen. We hebben gegierd van het lachen.
Hij heeft me daarna nooit meer iets gevraagd, geloof ik!

4 gedachten over “Zakjes

  1. woehahahahaha.. ben blij dat ik niet de enige ben met die rare dingen… Ik vroeg iemand ooit een keer op de kaasafdeling waar ik werkte, of ie platjes wou of puntjes (kaas dus maar het kwam er heel krom uit).

  2. Hahaha, ja die is ook leuk. Ik zo mega veel van dat soort flaters gehad, maar ze blijven niet allemaal hangen helaas. Soms komt er ineens weer een boven drijven. Jammer dat er toen nog geen weblogs waren πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.