Oeiiiiiiii

Voel me nu net een crimineel . Dat was even schrikken. Maar ja …helaas hadden ze wel gelijk. Wat ik deed mag niet. Hotlinken is verboden, helaas. En ik baal er xc3xa9cht van want nu moet ik of alle logjes aanpassen en de foto’s ergens anders stallen, of ik heb ze allemaal fotoloos (met kruisjes) en dat is eigenlijk mijn eer te na. Ik had dat al eens met web 1000 onbetrouwbaar geval, maar nu eigenlijk eigen schuld dikke bult…. . Ga nu toch maar over op de photobucket maar ja dan zit ik dus echt met mijn filmpjes. Iemand nog een tip daarvoor?
Ik hoop iig dat Web-log snel over eigen uploadmogelijkheden beschikt. Dat scheelt een hoop ellende.
Dit mailtje ontving ik net.

Ik zal wel erg truttig zijn maar ik voel me alsof ik op heterdaad ben betrapt bij een bankroof

Nou ja ik heb in ieder geval wel een taakstraf gekregen. Ik zal een kijken hoeveel logjes ik al heb gemaakt in de afgelopen twee jaar en daarvan heb ik ongeveer de helft daar geplaatst vrees ik. Dus ach, we staan dan wel weer kiet. En het gekste is dat ik net een nieuwe account had aangemaakt omdat ik aan voelde komen dat deze webspace vol raakte en er een heb aangemaakt voor mijn flashjes. Ik durf hem nu niet eens te gebruiken. en ik was nog wel vcan plan om er een webpagina van te maken ook . Ik heb hem nog net niet geactiveerd
Ga even nadenken met mijn misdadig brein

16 gedachten over “Oeiiiiiiii

 1. Oooh, dat had ik nooit achter jou gezocht!! Hahahaha!
  putfile.com of myFileHut.com ….. die tip kreeg ik pas geleden toen ik diezelfde vraag had, alleen moet ik er nog steeds wat mee doen….
  Ik denk dat als ik jou was niet alles terug zou plaatsen hoor, wat een werk 😕 Hoe vaak kijk je echt terug? Of plaats de byzondere anders op je eigen webruimte, de site van Sabine. Ik heb op Mika z’n site ook de belangrijkste dingen staan die ik wil bewaren. Sterkte met al je werk de komende tijd!

 2. Oooh, dat had ik nooit achter jou gezocht!! Hahahaha!
  putfile.com of myFileHut.com ….. die tip kreeg ik pas geleden toen ik diezelfde vraag had, alleen moet ik er nog steeds wat mee doen….
  Ik denk dat als ik jou was niet alles terug zou plaatsen hoor, wat een werk 😕 Hoe vaak kijk je echt terug? Of plaats de byzondere anders op je eigen webruimte, de site van Sabine. Ik heb op Mika z’n site ook de belangrijkste dingen staan die ik wil bewaren. Sterkte met al je werk de komende tijd!

 3. Tja en wat betreft terugkijken, dat doe ik idd nog wel eens. En ik wil ooit nog eens een boek maken oid hiervan met een select aantal logjes voor de meiden.
  Leuk voor later 😉

 4. Tja en wat betreft terugkijken, dat doe ik idd nog wel eens. En ik wil ooit nog eens een boek maken oid hiervan met een select aantal logjes voor de meiden.
  Leuk voor later 😉

 5. hoi dinie,

  ik zie dat je al een oplossing hebt gekregen.
  Ik wist dat ik het ooit bij Leonie’s log had gezien, zo’n soort van photobucket voor filmpjes ed. Maar ik zie dat je al voorzien bent. Leonie had idd ook putfile 😉

  Ikzelf ben niet zo op de hoogte van filmpjes ed, ik zie liever geen filmpjes over mezelf hahaha…

  gr. van rugnummer 183 😉

  Trouwens wel een rotstreek van Lycos 🙁

 6. Ik heb dat eens via een andere organisatie gedaan. Leek me wel handig. Dat heb ik geweten. Bij iedereen (er waren veel meer mensen die dat deden) werd het hotlinken onmogelijk gemaakt. We kregen net een maand de tijd. Pfff wat een rotwerk was dat, om alles over te zetten. 😕

 7. @emmelinda, oh ja welke want ik heb er ook nog wel iets meer (al zijn dat wel mijn eigen homepages (wanadoo en zonnet) Ik doe alleen nog maar photobucket vrees ik 😕 . Maar die filmpjes wil niet echt lukken.
  Putfile mag je alleen hotlinken met foto’s met filmpjes alleen linken. Maar da’s nie leuk toch?
  En bij die andere twee moet ik een email voor activatie krijgen maar die komt niet door 😕 ksnappernixvan 🙁

 8. @Abby- ging eigenlijk in mijn antwoord naar emmelinda gewoon verder met antwoord geven op jouw vraag. Hoezo word je verward op je oude dag 😕 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.