Niet mxc3xadjn dag in elk geval.

Wiens dag het vandaag is weet ik niet maar in ieder geval niet die van mij.
Allereerst werd ik vandaag wakker met een grote verrassing. Ik had ‘s nachts gratis en voor niks een behandeling gekregen om vollere lippen te krijgen. En dat allemaal dank zij mijn grote vriend Herpes Simples de eerste. Nou was de vriendschap wat verwaterd in de laatste jaren hoewel wij een zeer hechte periode hebben gehad in 2002 toen hij mij een soort gratis botoxbehandeling cadeau gaf: Methode Bells Palsy. Alle gekheid op een stokje; Ik heb dus dankzij al dat gesnuit en geveeg de afgelopen dagen in mijn schrale “snor- en baardgebied op wel vier(!) plaatsen koortsuitslag. En niet dat het anders lekker aanvoelt, maar het doet nu echt pijn. Ik smeer me het rambam met Zovirax en dep met alcohol (dan droogt het meestal heel snel uit) maar het blijft een zwoel gezicht (not).
En zo ging het de rest van de dag verder. Oma was bij ons dus ik kon even alleen naar Alkmaar terwijl Laura sliep, want Sabine had dringend een nieuw badpakje nodig en nergens meer te krijgen in deze tijd van het jaar. Bij H&M wist ik dat ze er het hele jaar hingen. Nou ik kwam aan in Alkmaar (ik had speciaal de auto van mijn moeder gepakt omdat ik met die bus van ons in geen enkele parkeergarage pas) was “de vest” vol. Ik had geen zin om te ver te gaan lopen dus ben blijven wachten tot er auto uitkwam. Na de derde auto die de garage verliet kon ik er eindelijk in.
Het badpakje kopen is gelukt. Bij de Bristol had ik nog een paar DVDtjes gescoord. Kom ik thuis, pak ik de dvd’s uit de tas, blijkt dat de dvd van Platvoet en zijn vriendjes er niet in te zitten. Grrrr. Ik bellen, ja mevrouw wij sturen het nooit op. Afijn na veel geharrewar en gekissebis komt het er dus op neer dat ik terug moet naar Alkmaar mxc3xa9t de bon om de dvd op te halen, belachelijk. Het is toch hun fout! Nou gaat mijn moeder morgen heen omdat ik had gezegd dat ik xc3xa9cht geen tijd had om hem op te halen. (wat zouden we toch zonder haar moeten)
Had het alweer helemaal gehad.
‘s Middags ging ik boodschappen doen, had ik geen muntje voor de kar meer in mijn zak.
Ik met mijn (lege) krat bier naar de balie gelopen om geld te wisselen. Ik was helaas met Edwin zijn auto want in de bus ligt standaard kleingeld. Sta ik bij de kassa en heb de helft al op de band liggen, kom ik er achter dat ik de groente en fruit niet heb gewogen en geprijsd. Rennen……, is er xc3xa9xc3xa9n van de weegschalen stuk en staat er een rij (!) achter. Nog nooit meegemaakt.
Dus weer terug rennen. De mevrouw achter me was wel zo vriendelijk geweest om alle boodschappen die nog in de kar zaten alvast op de band te zetten.
Ben ik aan het uitladen van de kar in de auto hoor ik iemand mijn naam roepen en ga staan. Kedeng. Kop gestoten tegen de achterklep. En nou komt ie: daarna nog drie keer! Een ezel…….
Ik denk dat ik zo in mijn bed ga liggen en de dekens over mijn kop trek en snel ga slapen zodat het hxc3xa9xc3xa9l snel morgen is.

8 gedachten over “Niet mxc3xadjn dag in elk geval.

 1. Wat een pech πŸ™ en dat ook nog eens allemaal met zo’n koortslip en geloof me, ik weet hoe je je dan voelt πŸ˜• Je kunt je haast niet voorstellen hoe het ook alweer is zonder die pijnlijke lippen. Wel lief trouwens dat degene achter je in de rij je spullen verder op de band had gedaan! Ga maar gauw naar bed, dat doet altijd goed. Truste en tot morgen πŸ˜‰

 2. Wat een pech πŸ™ en dat ook nog eens allemaal met zo’n koortslip en geloof me, ik weet hoe je je dan voelt πŸ˜• Je kunt je haast niet voorstellen hoe het ook alweer is zonder die pijnlijke lippen. Wel lief trouwens dat degene achter je in de rij je spullen verder op de band had gedaan! Ga maar gauw naar bed, dat doet altijd goed. Truste en tot morgen πŸ˜‰

 3. Jeetje, als jij een baaldag hebt, doe je het ook direkt goed he? πŸ˜‰ Gelukkig heb ik nog nooit een koortslip gehad en ik hoop het ook niet mee te maken!
  Wat een aardige mevrouw dat ze je spullen op de band heeft gelegd! Dat zijn de leukerds!
  Hopen dat het morgen beter gaat met… ehh… ehh.. alles!
  gr. Astrid

 4. Jeetje, als jij een baaldag hebt, doe je het ook direkt goed he? πŸ˜‰ Gelukkig heb ik nog nooit een koortslip gehad en ik hoop het ook niet mee te maken!
  Wat een aardige mevrouw dat ze je spullen op de band heeft gelegd! Dat zijn de leukerds!
  Hopen dat het morgen beter gaat met… ehh… ehh.. alles!
  gr. Astrid

 5. Sorry hoor Dinie maar ik moest lachen toen ik las wat je allemaal hebt meegemaakt , hoe krijg je voor elkaar en ook nog op 1 dag.
  Fijn om te lezen dat andere mensen ook van die heerlijke dagen hebben waarop niets lijkt te lukken.
  En je linkt maar hoor vind het wel leuk om reacties te krijgen vooral op dagboek omdat me nu het meeste bezighoud maar little witch is eigenlijk meer voor de fun met een persoonlijke noot.
  He heel verhaal geworden was niet de bedoeling , k’ga nu slapen laat genoeg

  grtz sandra

 6. Sorry hoor Dinie maar ik moest lachen toen ik las wat je allemaal hebt meegemaakt , hoe krijg je voor elkaar en ook nog op 1 dag.
  Fijn om te lezen dat andere mensen ook van die heerlijke dagen hebben waarop niets lijkt te lukken.
  En je linkt maar hoor vind het wel leuk om reacties te krijgen vooral op dagboek omdat me nu het meeste bezighoud maar little witch is eigenlijk meer voor de fun met een persoonlijke noot.
  He heel verhaal geworden was niet de bedoeling , k’ga nu slapen laat genoeg

  grtz sandra

 7. *bijt op lip om niet te lachen* Oh arme Dinie. Ja zulke dagen heb ik ook wel eens. Als er dan iets misgaat gaat ook xc3Β‘lles verkeerd. ongelooflijk! Maareh…ik moet ook op zoek naar een badpak voor Stef want die bikini van haar kruipt steeds op tijdens het duiken. Ik dacht ook al aan H&M. Dus van de week effies kijken πŸ˜‰

  Hebben wij trouwens ook eens gehad met cd’s. Had Marc gekocht bij een tankstation. Moesten we dus helemaal terugrijden om verhaal te gaan halen πŸ˜‰ Ohhh dat was toen echt balen! We kijken nu dus altijd 3x keer goed of alles er wel inzit πŸ˜‰

 8. *bijt op lip om niet te lachen* Oh arme Dinie. Ja zulke dagen heb ik ook wel eens. Als er dan iets misgaat gaat ook xc3Β‘lles verkeerd. ongelooflijk! Maareh…ik moet ook op zoek naar een badpak voor Stef want die bikini van haar kruipt steeds op tijdens het duiken. Ik dacht ook al aan H&M. Dus van de week effies kijken πŸ˜‰

  Hebben wij trouwens ook eens gehad met cd’s. Had Marc gekocht bij een tankstation. Moesten we dus helemaal terugrijden om verhaal te gaan halen πŸ˜‰ Ohhh dat was toen echt balen! We kijken nu dus altijd 3x keer goed of alles er wel inzit πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.