Dinie

De kerstkaart

Geheel onverwacht heb ik vanavond onze kerstkaart al afgemaakt.
Met dank aan Barbasanna voor de mooie engelenvleugels, die ik zelf niet kon vinden.
Razendsnel ging het eigenlijk en de meeste tijd ben ik nog kwijt geweest met het nadenken hoe ik in hemelsnaam de tekst mooi kwijt kon op de kaart zelf. Nu nog even laten afdrukken en dan ben ik klaar dit jaar. Met de uitnodiging voor Sabine ben ik ook al bijna klaar.

9 gedachten over “De kerstkaart

 1. Hallo Dinie,

  Wat leuk, dat je op mijn web-log bent geweest! En bedankt voor je berichtje daar.

  Ik heb hier nog niet alles gelezen, maar ga dat zeker nog doen!

  Groetjes, Orrin 8)

 2. he get ik zie net dat die vleugels bij Laura helemaal in haar nek zitten en nou heb ik de lagen niet bewaard. Hxc3xa8 daar baal ik wel van. Helaas alles ook al laten afdrukken. Haastige spoed….

 3. Is zelde goed.. πŸ˜‰ …Ik bewaar de lagen altijd..!!..Dat is handig ook al je weer een nwe bewerking maakt…Want vaak heb je dan al iets uitgeknipt en kun je het zo coperen en weer gebruiken…

  Ik zie het je hebt iets bijzonders gedaan met de vleugels.. πŸ˜€

  Maar toch vind ik hem mooi geworden…En bedenk maar wij zien het maar dat hoeft nog niet in te houden dat de rest dat ook ziet.. πŸ˜‰ ..Ik zet de vleugels nog een keertje voor je neer…dan heb je ze alle twee…

 4. Ja ik bewaar ook vaak de uitsnedes, maar ik had hem om op te sturen ge”flattened”en meestal ctrl Z ik hem dan en sla hem op in lagen. Helaas vergeten deze keer het was ook al vrij laat natuurlijk. πŸ˜•

 5. Vleugeltje wel of niet goed….ik vind hem supermooi!! πŸ˜€ Ik ben toevallig ook gister bezig geweest met de kerstkaart maar die haalt het niet bij die van jou πŸ˜• πŸ˜‰

 6. Ja daar door zou het wel zijn gekomen.. πŸ˜‰ ..
  Mijn programma wil wel eens opeens uitvallen of vast komen te zitten dus ik sla hem om de haverklap met lagen op…Want het is me een keertje voorgekomen dat hij bijna klaar was en toen boem bam…bewerking weg… πŸ™ ….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.