Dinie

Logpauze…??

Geplaatst

…daar begint het op te lijken, hxc3xa8?
Nou dat valt wel mee hoor. Ik ben op het moment even meer bezig met de website van Sabine af te maken, de echte met haar eigen domeinnaam www.pukkiemukkie.nl. We hebben nu al bijna een jaar een eigen domein en nog is hij niet af. Nu wil ik natuurlijk ook weer veel te veel, ik heb alle “knoppen”en fotolijsten allemaal zelf gemaakt in Photoshop en alles moet nu dus meteen bij elkaar passen. Ik kan natuurlijk gdeeltes nog naar de oude (huidige) site linken maar dat is mijn eer te na. Dus vandaar dat ik er al drie kwart jaar (in periodes) mee bezig ben.
Maar ik wil hem absoluut voor 2006 af hebben.

6 gedachten over “Logpauze…??

  1. Gewoon rustig doorgaan, dan komt het vanzelf allemaal goed. Het zou wel mooi zijn als de nieuwe site voor de verjaardag van Sabine klaar is. Hou vol.

  2. hoi hoi, hij wordt echt schitterend die nieuwe site, alhoewel ik de oude ook goed vond. je moet me toch eens uitleggen hoe je de tumbnail’s maakt in adobe. ga mijn moppie uit bed halen ze zet t op een krijsen xxxjes

  3. hm…knap hoor, dat geduld van je…Als ik weer begin Mika zijn site aan te passen moet het altijd zo snel mogelijk af 😕 Sabine d’r site wordt vast heel mooi! 😀

  4. Haha geduld heb ik niet hoor! Alleen wil ik alles tegelijk doen, webloggen, foto’s bewerken knoppen maken en dan moet het ook meteen te veel werk zijn. 😉
    En dan ben ik het soms weer even zat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.