Edwin en Dinie

Steden en ridders

Geplaatst

Gisteravond de kids lekker weer bij opa en oma laten logeren zodat we nu eens bij Jan en Lida konden “Catannen”. Meestal komen ze hier omdat we dan geen oppas hoeven te regelen, maar ach dat scheelt hun weer reistijd;) (500 meter) hahaha!
Voordat we beginnen is het meestal een uur of 11 dus het werd weer flink laat. De laatste keer deden we voor het eerst met Steden en Ridders erbij en dat maakte dat het niet echt opschoot. We waren veel tijd kwijt met kaartjes “interpreteren”, maar het is wel veel leuker dan het “kale spel”. De laatste keer duurde het ook echt heel erg lang (we hadden al afgesproken toen dat als het om 4 uur nog niet afgelopen was dat we dan maar zouden stoppen. We waren precies om 4 uur klaar . Pffff we waren wel gesloopt toen.
Dat deden we gisteren ietsje beter. We waren om een uur of 2 klaar . Maar wel weer erg leuk en gezellig.
En we hebben heerlijk uitgeslapen (tot 1 uur, schandalig, hxc3xa8, maar wel lekker )

2 gedachten over “Steden en ridders

  1. Heerlijk Dinie, om af en toe helemaal zonder zorgen een spelletje kunnen doen met vrienden. Wij doen dat eens in de maand bij vrienden en dan gaan we yathzeen, dat doen we voor geld en van het geld dat we dan gespaard hebben (gaat in een potje) doen we twee keer in het jaar wat leuks. Fijne avond meis en liefs van Anita en haar kanjertjes (en wat heerlijk dat je tot een uur op bed hebt gelegen, kan me de tijd niet meer heugen dat ik eens heb uitgeslapen, was vanmorgen weer 6.30 uur dat ik naast mijn bedje stond)

  2. Speel je ook Catan op de pc en zo ja heb je misschien een kee zin in een on-line potje Catan? Als je zin hebt laat dan ff een berichtje in mijn catan forum op mijn web-log achter. GRoetjes,
    Jalaka

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.